Home » Opleidingen

Binnenkort geven wij ook lessen op locaties in Nederland, met onze Bus.

 

leer hoe je je eigen nagels kunt behandelen met een GelPolish of met een BIAB.
Voor meer info
 whatsapp+31618074647

 

 

Wij geven les in groepen maar ook 1 op 1, ook is het mogelijk om binnenkort te plannen bij U aan huis om een les te volgen. (Later hier meer over).

Door het te weinig starten van mensen in een keer kunt u bij ons instromen elke week op zaterdag dit in overleg.

 

Voor de info opleidingen www.nailstylingshop.nl/opleidingen.

En anders neem contant met ons op via whatsapp of bel. Met +31 6 18074647

 

Hopelijk neemt U de moeite om persoonlijk een afspraak te maken voor een advies op maat. U kunt gelijk kijken waar U de les volgt en of het U bevalt. Zeker niet onbelangrijk of u de juiste keuze heeft gemaakt en daar komt u alleen achter om langs te komen op locatie en om kennis te maken met diegene waar U les van krijgt. 

Als U prettig zit, zullen uw nagels om meer gaan lachen. 

 

Aanbeveling van Suzan van Suucure.

 

In 2011 heb ik Sylvia leren kennen omdat ik bij haar de workshop manicure heb gevolgd. Na de workshop vertelde ze heel enthousiast over een nieuw soort nagellak; gelpolish. Ik werd nieuwsgierig maar heb hier niet direct iets mee gedaan.
In 2012 uiteindelijk toch bij haar de workshop gelpolish gevolgd. De eerste spulletjes aangeschaft en daarna oefenen maar. Al die tijd bleef ik terugkomen bij Sylvia.
Nu, 8 jaar later, is gelpolish niet meer weg te denken uit mijn salon. Omdat de vraag naar mooie en verzorgde nagels steeds groter werd, heb ik in september 2019 de stap genomen om een opleiding te volgen tot allround nagelstyliste. Uiteraard bij Sylvia.

Sylvia is een vakvrouw in hart en nieren. Ze doet haar werk met zoveel passie en enthousiasme en dat weet ze ook over te brengen op anderen. Ze staat altijd voor je klaar als je vragen hebt en om je te adviseren. Ze is eerlijk en duidelijk.

Ook het lesgeven doet ze op dezelfde manier. Ze brengt je niet alleen de basis van het vak bij maar coacht je ook om jezelf te ontwikkelen op zakelijk vlak maar uiteindelijk ook op persoonlijk vlak. Als je een eigen salon runt, vloeit het zakelijke heel makkelijk over in het persoonlijke.

Ik heb heel veel steun aan haar gehad tijdens de lessen. Ondanks dat ik niet alleen was tijdens de opleiding heb ik wel één op één les gehad. Ze heeft me gesterkt waar ik onzeker was maar ook afgeremd waar ik té enthousiast was. Dát heb ik als heel prettig ervaren.

Wil je iets leren in het nagelvak ? Dan kan ik je Sylvia van harte aanbevelen!

Liefs,
Suzan

SuuCure

__________________________________________

Een verzorgde groet,

Suzan Keizer